specialist familierecht en vreemdelingenrecht

Ik ben Fadoua Tallih

Ik ben sinds oktober 2022 als Personal Assistant verbonden aan Advocatenkantoor Bouddount. Ik richt mij binnen het kantoor op de juridische ondersteuning van Samira, de verzorging van de administratie, de communicatie en de correspondentie met cliënten en andere partijen.

Ik ben betrokken, oplossingsgericht, geduldig, doortastend en leergierig. Ik spreek Nederlands, Engels, Tmazight en Arabisch. Ervaring leert dat mijn uitgebreide talenkennis en mijn multiculturele achtergrond van grote toegevoegde waarde is voor onze cliënten.

Na het afronden van mijn secretariële opleiding heb ik een tijdlang in het bedrijfsleven gewerkt. Toen ik moeder werd, heb ik de bewuste keuze gemaakt om mij te concentreren op de opvoeding en verzorging van mijn kinderen. Nu deze ouder en zelfstandiger zijn, heb ik ervoor gekozen om buitenshuis aan het werk te gaan en daarin mijn passie te volgen: het bieden van een helpende hand, het ondersteunen van mensen met hun vraagstukken en het samen tot mooie oplossingen komen.

Ik ben Samira Bouddount

Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, alwaar ik in december 2003 afstudeerde als meester in de rechten. Ik ben in juli 2004 beëdigd als advocaat door de rechtbank Amsterdam.

Vanwege mijn Marokkaans- Nederlandse achtergrond heb ik een speciale interesse ontwikkeld voor het bijstaan van Marokkaanse Nederlanders en Marokkaanse inwoners van Nederland, in zaken die het familie- en vreemdelingenrecht betreffen. Ik houd mij vanaf de dag dat ik beëdigd ben als advocaat bezig met het Marokkaanse en het Nederlandse familierecht, en met het reguliere vreemdelingenrecht. Ik geef daarnaast regelmatig cursussen in Nederland en in Marokko, over het familie- en vreemdelingenrecht.

Positief denken betekent voor mij dat ik denk in mogelijkheden, niet in beperkingen. Het betekent voor mij ook dat ik het goede in mensen wil zien en begrip wil opbrengen voor mensen.

Ik wil het maximale halen uit mijn leven. Ik wacht niet af in de hoop dat er goede dingen gebeuren en het geluk aan mijn zijde is. Ik ben zelf de verandering en neem verantwoordelijkheid en leiding in en over mijn leven.

Daar waar mijn kracht ligt, ligt ook mijn zwakte: ik kan niet altijd even veel geduld opbrengen voor mensen die altijd klagen en zeuren.

Leeuwenveldseweg 5F, 1382 LV Weesp   •    T 0294 – 700 244    •    F 0294 – 700 245    •    E info@advocatenkantoorbouddount.nl