Ik ben Samira Bouddount

Ik ben geboren op 5 mei 1978 in Amsterdam, als oudste dochter van een Marokkaanse vader en een Marokkaans- Franse moeder. Ik ging naar de Bouchra- school, een Marokkaans- islamitische basisschool in Amsterdam Zuid. De middelbare school heb ik doorlopen in Amsterdam Zuidoost, aan de Scholengemeenschap Reigersbos. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, alwaar ik in december 2003 afstudeerde als meester in de rechten. Ik ben in juli 2004 beëdigd als advocaat door de rechtbank Amsterdam.

Vanwege mijn Marokkaans- Nederlandse achtergrond heb ik een speciale interesse ontwikkeld voor het bijstaan van Marokkaanse Nederlanders en Marokkaanse inwoners van Nederland, in zaken die het familie- en vreemdelingenrecht betreffen. Ik houd mij vanaf de dag dat ik beëdigd ben als advocaat bezig met het Marokkaanse en het Nederlandse familierecht, en met het reguliere vreemdelingenrecht. Ik geef daarnaast regelmatig cursussen in Nederland en in Marokko, over het familie- en vreemdelingenrecht.

Ik ben Samira Bouddount

Ik ben geboren op 5 mei 1978 in Amsterdam, als oudste dochter van een Marokkaanse vader en een Marokkaans- Franse moeder. Ik ging naar de Bouchra- school, een Marokkaans- islamitische basisschool in Amsterdam Zuid. De middelbare school heb ik doorlopen in Amsterdam Zuidoost, aan de Scholengemeenschap Reigersbos. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, alwaar ik in december 2003 afstudeerde als meester in de rechten. Ik ben in juli 2004 beëdigd als advocaat door de rechtbank Amsterdam.

Vanwege mijn Marokkaans- Nederlandse achtergrond heb ik een speciale interesse ontwikkeld voor het bijstaan van Marokkaanse Nederlanders en Marokkaanse inwoners van Nederland, in zaken die het familie- en vreemdelingenrecht betreffen. Ik houd mij vanaf de dag dat ik beëdigd ben als advocaat bezig met het Marokkaanse en het Nederlandse familierecht, en met het reguliere vreemdelingenrecht. Ik geef daarnaast regelmatig cursussen in Nederland en in Marokko, over het familie- en vreemdelingenrecht.

Ik ben Samira Bouddount

Ik ben geboren op 5 mei 1978 in Amsterdam, als oudste dochter van een Marokkaanse vader en een Marokkaans- Franse moeder. Ik ging naar de Bouchra- school, een Marokkaans- islamitische basisschool in Amsterdam Zuid. De middelbare school heb ik doorlopen in Amsterdam Zuidoost, aan de Scholengemeenschap Reigersbos. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, alwaar ik in december 2003 afstudeerde als meester in de rechten. Ik ben in juli 2004 beëdigd als advocaat door de rechtbank Amsterdam.

Vanwege mijn Marokkaans- Nederlandse achtergrond heb ik een speciale interesse ontwikkeld voor het bijstaan van Marokkaanse Nederlanders en Marokkaanse inwoners van Nederland, in zaken die het familie- en vreemdelingenrecht betreffen. Ik houd mij vanaf de dag dat ik beëdigd ben als advocaat bezig met het Marokkaanse en het Nederlandse familierecht, en met het reguliere vreemdelingenrecht. Ik geef daarnaast regelmatig cursussen in Nederland en in Marokko, over het familie- en vreemdelingenrecht.

Ik ben een positieve denker

Positief denken betekent voor mij dat ik denk in mogelijkheden, niet in beperkingen. Het betekent voor mij ook dat ik het goede in mensen wil zien en begrip wil opbrengen voor mensen.

Ik wil het maximale halen uit mijn leven. Ik wacht niet af in de hoop dat er goede dingen gebeuren en het geluk aan mijn zijde is. Ik ben zelf de verandering en neem verantwoordelijkheid en leiding in en over mijn leven. Ik investeer daarom graag in mezelf door het lezen van boeken en volgen van coachingstrajecten.

blok 3 home
blok 3 home

Ik ben een positieve denker

Positief denken betekent voor mij dat ik denk in mogelijkheden, niet in beperkingen. Het betekent voor mij ook dat ik het goede in mensen wil zien en begrip wil opbrengen voor mensen.

Ik wil het maximale halen uit mijn leven. Ik wacht niet af in de hoop dat er goede dingen gebeuren en het geluk aan mijn zijde is. Ik ben zelf de verandering en neem verantwoordelijkheid en leiding in en over mijn leven. Ik investeer daarom graag in mezelf door het lezen van boeken en volgen van coachingstrajecten.

blok 3 home

Ik ben een positieve denker

Positief denken betekent voor mij dat ik denk in mogelijkheden, niet in beperkingen. Het betekent voor mij ook dat ik het goede in mensen wil zien en begrip wil opbrengen voor mensen.

Ik wil het maximale halen uit mijn leven. Ik wacht niet af in de hoop dat er goede dingen gebeuren en het geluk aan mijn zijde is. Ik ben zelf de verandering en neem verantwoordelijkheid en leiding in en over mijn leven. Ik investeer daarom graag in mezelf door het lezen van boeken en volgen van coachingstrajecten.

Foto blok 3 wie ben ik
Foto blok 3 wie ben ik

En dan nog even dit...

Daar waar mijn kracht ligt, ligt ook mijn zwakte: ik kan niet altijd even veel geduld opbrengen voor mensen die altijd klagen en zeuren.

Foto blok 3 wie ben ik

En dan nog even dit...

Daar waar mijn kracht ligt, ligt ook mijn zwakte: ik kan niet altijd even veel geduld opbrengen voor mensen die altijd klagen en zeuren.

En dan nog even dit...

Daar waar mijn kracht ligt, ligt ook mijn zwakte: ik kan niet altijd even veel geduld opbrengen voor mensen die altijd klagen en zeuren.

Contact

Ik kom graag met je in contact. Laat in het contactformulier hieronder je gegevens en je bericht achter. Ik streef ernaar om binnen 24 uur te reageren.
Leeuwenveldseweg 5F, 1382 LV Weesp
T 0294 - 700 244 | F 0294 700 245
E info@advocatenkantoorbouddount.nl

Contact

Ik kom graag met je in contact. Laat in het contactformulier hieronder je gegevens en je bericht achter. Ik streef ernaar om binnen 24 uur te reageren.
Leeuwenveldseweg 5F, 1382 LV Weesp
T 0294 - 700 244 | F 0294 700 245
E info@advocatenkantoorbouddount.nl